Hírek Külföld Márkahírek Scania

Scania: Értékesítési siker Kolumbiában

A Scania áttörést ért el a kolumbiai teherautópiacon 81 darab billencs és a hozzájuk kapcsolódó szerviz-szolgáltatások értékesítésével. A járműveket a Hidroituango építési konzorcium vásárolta meg.

„Ez az üzlet fontos lépés tehergépkocsijaink kolumbiai piacra történő bevezetése szempontjából.” – mondta Enrique Enrich, a Scania Columbia ügyvezető igazgatója. „Ezzel az együttműködéssel a Scania megmutathatja termékei minőségét és szolgáltatási portfólióját a jövőbeli kolumbiai ügyfeleknek.”
A Hidroituango konzorcium Észak-Kolumbiában, Medellin városától 180 kilométerre északi irányban vízerőművet épít, amely a legnagyobb ilyen jellegű létesítmény lesz az országban.
A Scania által leszállítandó P-szériás – P 410 8×4, P 360 6×4 és P 410 6×4 – építőipari járművek a hónap folyamán kezdik meg munkájukat a konzorciumnál. A tehergépkocsik mindegyike Scania Opticruise automatizált váltóval szerelt és tartalmazza a Scania Retarder kiegészítő fékrendszert.
A teherautók mellé a Scania meghatározott számú szakembert is biztosít, akik az építési területen gondoskodnak a járművek karbantartásáról és javításáról. Ezen felül természetesen a járművezetők részt vesznek a Járművezető-képzésen.
„Mindent úgy szerveztünk meg, hogy biztosítani tudjuk a tehergépkocsik élettartama alatt azok nagy üzemidejét és kis működési költségét.” – tette hozzá Enrich úr. „Az ügyfél igényére szabott szolgáltatáscsomagot és megoldásokat kínálunk.”
Forrás: Scania
.

(Ezt a cikket 267 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .