Az Egyesült-Királyságban rendezett Commercial Vehicle Show-n az új Volvo FM állt a figyelem középpontjában, ahol az izgatott résztvevők közelebbről akarták megtekinteni az új Volvo modellt.

Bemutatkozik az új FM
Bemutatkozik az új Volvo FM

Az új Volvo FM a nyilvánosság előtt a Commercial Vehicle Show-n debütált Birminghamben, egy káprázatos bemutató keretében. Nagy hangsúlyt fektettek a vezetői környezetre és az ügyfelek termelékenységének javítására.

Egy futball-analógiát alkalmazva: az FM felbecsülhetetlen mindenes, amely nagyszerű munkát végez akkor és ott, ahol és amikor szükséges, „mondta Claes Nilsson, a Volvo Trucks elnöke a sajtókonferencián. Nagyszerű rugalmasságával és szállítási hatékonyságával az FM teljesíti a legtöbb fuvarozó elvárásait.”

Az új Volvo FM hivatalosan március 19-én mutatkozott be, de a Commercial Vehicle Show az első alkalom a nagyközönség számára arra, hogy közelebbről megtekinthesse az újdonságokat. A jármű bemutatásának a birminghami show-n azért volt értelme, mondta Claes Nilsson, mert a Volvo FM hosszú ideje kedvence az angol sofőröknek és flottatulajdonosoknak.

Az Egyesült-Királyságban az FM-es ügyfelek száma jól tükrözi a – mind a sofőrok, mind a rakományok számára fantasztikus – jármű népszerűségét. Itt valójában minden harmadik eladott Volvo teherautó egy FM. Az új jármű célja, hogy biztosítsa a kiváló vezetési tulajdonságokat, s ezzel egy időben a fuvarozási vállakozók részére maximális üzemidőt és minimális üzemanyag-költséget nyújtson.

Tekintse meg a teljes sajtókonferenciát és a bemutatót a Volvo Trucks YouTube csatornáján, ahol egy videóinterjús összefoglaló is elérhető. Tudjon meg többet az új Volvo FM-ről a volvotrucks.hu-n.

Forrás: Volvo Trucks
.

(Ezt a cikket 381 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?