Ellenőrzések Hírek Kommunikáció és Informatika Traffipax

Az új magyar találmány: NKH és traffipax jelző alkalmazás okostelefonokra

Modern világunkban nap mint nap jelennek meg a hasznosabbnál hasznosabb mobiltelefonos alkalmazások, melyek könnyebbé teszik életünket. Végre a kamionosokra is gondolt valaki, és létrehozott számukra valamit, aminek nagy hasznát vehetik.

bannerlogo

A Traffi Hunter nevű, ingyenes traffipax jelző alkalmazás fejlesztői gondoltak egyet, és fejükbe vették, hogy a kamionosok számára is fejlesztenek valamit, amivel könnyebbé tehetik a munkájukat. Így jött az ötlet, hogy ne csak a traffipaxokat lehessen jelenteni a programban, hanem az NKH-s ellenőrzések helyét is, hiszen ők is tudják, csak az az ellenőr nem talál hibát, amelyik nem is akar. (Márpedig az elég ritka)

nkhAz eredmény nem is maradt el. Sikerült egy rendkívül felhasználóbarát, és egyszerűen értelmezhető jelentési funkciót beleépíteniük az applikációba.

Két gombnyomással el lehet küldeni a jelentést, ami pár percen belül megjelenik a rendszerben, így mindig a legfrissebb infókat kapjuk a mérési helyek hollétéről.

Ezen felül számos hasznos funkciót tartalmaz még az alkalmazás, mint például a folyamatosan bővülő POI lista, amely az úton lévők számára hasznos helyeket jelöli, és akár oda is navigál.

Mindent egybevéve nagyon hasznos kis program, mely sokat segíthet az utak királyainak.

Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.traffihunter

Apple Store:
https://itunes.apple.com/hu/app/traffi-hunter/id562188363?mt=8

Traffi Hunter:
http://traffihunter.hu/
.

(Ezt a cikket 2089 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .