Jelentős díjak a Volkswagen Haszonjárművek modelljei részére

Több jelentős sikert is elkönyvelhettek a Volkswagen Haszonjárművek modelljei a különböző olvasói szavazásokon. Az „AutoBild Allrad” olvasói a kisteherautók és buszok kategóriájában a T-sorozat tagjait választották a legkedveltebb összkerékhajtású járműveknek. Az „Autoflotte” szakmai magazin a múlt héten a Caddy, az Amarok és a Transporter modelleket tüntette ki.

A Volkswagen Haszonjárművek T-sorozata ismét meghódította az „AutoBild Allrad”, Európa legnagyobb példányszámú összkerékhajtási témájú magazinja olvasóit, a legtöbb szavazatot ugyanis a Multivan, a Transporter, a Caravelle és a California modellek gyűjtötték be. A voksok közel 41 százalékát (40,91 százalék) a hannoveri sikermodellek kapták, egyetlen más autó sem tudott ennyit gyűjteni. A szavazáson tíz kategória összesen 151 modellje, s 105.215 olvasó vett részt.

Flottadíj a Caddy, az Amarok és a Transporter számára

Az „Autoflotte” szakmai magazin 6.400 olvasója választotta meg 15 kategóriában a legjobb flottamodelleket. A Volkswagen Haszonjárművek itt háromszoros győzelmet aratott: a Caddy a városi kisáruszállítók, az Amarok a pickupok, míg a Transporter a transzporterek mezőnyében diadalmaskodott.

Forrás: Volkswagen Haszonjárművek
.

(Ezt a cikket 234 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?