Szerda délután egy Mercedes szemetesautó közlekedett a 4911-es úton Nyírbátor felől Kállósemjén irányába. Információk szerint a 27-28-as km.szelvényben ( a máriapócsi vasútállomás közelében ) egy balra ívelő kanyarban a vezető azt vette észre, hogy a vele szemben közlekedő tehergépkocsi áttér az ő sávjába.

A vezető balra kormányzott, majd egy másik szemből érkező jármű miatt jobbra. A Mercedes letért a jobb oldali padkára, majd onnan vissza a menetirány szerinti bal oldalba. A kukásautó a bal oldali árokba hajtott, majd a bal oldalára borult.

A kukásautó a bal oldali árokba hajtott, majd a bal oldalára borult.

A balesetben egy ember sérült meg

A balesetben egy ember sérült meg, őt a mentők kórházba szállították. A műszaki mentéshez a nyírbátori tűzoltók vonultak. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az utat lezárták, a forgalmat terelték.

A műszaki mentéshez a nyírbátori tűzoltók vonultak.

A műszaki mentéshez a nyírbátori tűzoltók vonultak.

A tűzoltók a nyíregyházi tűzoltóság darujával, bérmunkában állították talpra a szemetesautót.

A felborult tehergépkocsi forgalmi akadályt nem képezett. A tűzoltók a nyíregyházi tűzoltóság darujával, bérmunkában állították talpra a szemetesautót. A nyírbátori rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

További fotók >>

Forrás, fotók és videó: szabolcsvonulas.hu
.
.

(Ezt a cikket 318 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!