Hírek Márkahírek Renault

Renault Trucks: Gazdára talált a Magnum Legend egyetlen, Magyarországra került példánya, a 21-es

A Magnum Legend limitált kiadásából összesen 99 db-ot gyártottak. Nem kis büszkeség tehát az egyik számozott példány hajtójának lenni – véli újdonsült sofőrje. Az egyetlen, hazai piacra készült darab a Hernádi Trans Kft. (Tatabánya) flottájába került, gépkocsivezetője pedig Szegedi Imre lett.

Mitől is legendás a Legend ? 1-től 99-ig egyedi számozott kiadás, melynek stílusára a « RETRO » a legtalálóbb kifejezés : úgy régi, hogy új, úgy új, hogy régi. Felidézi a 90-es évek fülkedesign-ját, és festését, de a technológia természetesen 21. századi : 520 lóerő, fényes Alcoa könnyűfém keréktárcsák, Voith retarder, Optidriver+ sebességváltó, Optiroll funkció.

Két színből komponált fülkefestés : felül fehér, alul matt fekete fényezés. Gyűjtőknek való darab, melyben a vezető és az utas fekete színű bőrülésébe is belehímezték a limitált széria számot. A fekvőhelye vastagított, szintén fekete színű bőr bevonatú ágy. A műszerfalon is visszaköszön a matt fekete szín.

Szegedi Imre, gépkocsivezető számára nem ismeretlen a Magnum, hiszen eddig egy 500-as Magnummal járta Európát. Mivel szívesen, baleset és problémamentesen vezette piros monstrumát, örömmel ült át egy újabb, még szebb, és erősebb Magnumba. Az pedig, hogy mind ő, mind a cégtulajdonos elégedett az 500-as Magnum üzemanyag fogyasztásával, azt mutatja, valami mégis lehet egyszerre szép és okos!

A Magnum története 2013. május végén lezárul, hogy júniustól újabb legendáknak adhassa át a helyét. Az 1990-ben született modell hosszú és sikeres történetének egy részletes, illusztrált sajtódossziét fogunk szánni a közeljövőben.

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 582 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .