Hírek Időjárás KamionStop Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek Közút

Havazás – Nem közlekedhetnek a kamionok Zala megye két fő útvonalán

Nem közlekedhetnek a kamionok Zala megye két fő útvonalán, az M7-es autópályán és a 86-os főúton a szlovén határ irányába – tájékoztatta a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hétfőn az MTI-t.

Kamionok a sűrű hóesésben az M7-es autópályán Nagykanizsánál 2013. március 25-én. A Dél-Dunántúlon reggel intenzív havazás kezdődött. MTI Fotó: Varga György
Kamionok a sűrű hóesésben az M7-es autópályán Nagykanizsánál 2013. március 25-én. A Dél-Dunántúlon reggel intenzív havazás kezdődött.
MTI Fotó: Varga György

A Zala Megyei Védelmi Bizottság döntése értelmében 16 óra 30 perckor ideiglenesen korlátozták a 7,5 tonna össztömeget meghaladó súlyú kamionok közlekedését. A tilalom az M7-es autópályán a zala-somogyi megyehatártól a nyugati irányba tartó forgalomra, a 86-os főúton a vas-zalai megyehatártól a déli irányba haladó forgalomra vonatkozik.

A zalai katasztrófavédelem közölte azt is: két, még üres szükségparkolóhely kivételével – ahol összesen mintegy 600 kamion fér el – az M7-es autópálya és az M70-es autóút térségében minden pihenőhely és a kamionterminálok is megteltek.

Részben enyhítették ugyanakkor a szlovén hatóságok a még délben elrendelt forgalomkorlátozást, a szlovén rendszámú kamionokat már beengedik Szlovénia területére.

Forrás: MTI  (blb \ bám \ blz)
.

(Ezt a cikket 460 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .