Balesetek Hírek Időjárás Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek Közút

Havazás – Baranyában elakadt kamionok és útlezárások is nehezítik a közlekedést

Baranyában a havazás, elakadt járművek, útlezárások nehezítik a közúti közlekedést hétfőn. A vasúti közlekedésben nincs jelentősebb fennakadás, de kisebb késések előfordulhatnak. A helyközi autóbuszok menetrend szerint, nagyobb késések nélkül járnak.

Hóban elakadt kamionok Pécsett, az 56-os úton 2013. március 25-én. A Dél-Dunántúlon reggel intenzív havazás kezdődött. MTI Fotó: Sóki Tamás
Hóban elakadt kamionok Pécsett, az 56-os úton 2013. március 25-én. A Dél-Dunántúlon reggel intenzív havazás kezdődött. MTI Fotó: Sóki Tamás

Kasza Anett, a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy Pécsen a Kénes utat lezárta a közútkezelő, és teljes útzár van érvényben Máza és Komló között egy kamion elakadása miatt.

Hozzátette: szintén elakadt teherjárművek miatt haladhat csak fél pályán a forgalom a 6-os út 208-as kilométerszelvényénél a Tortyogó közelében, továbbá a 66-oson Oroszló külterületén.

A 66-os úton Sásd és Pécs között kamionstop van érvényben.

Kővágótöttösön egy busz elakadt, a mentése még tart. A pécsi helyi járatú autóbuszok közül a 35-ös Dömörkapuig, a 36-os Bálics megállóig jár.
A katasztrófavédelem egységei délelőtt két közúti baleset helyszínére vonultak ki, valamint elakadt és árokba csúszott járműveket és utasokat mentettek.

Az áram- és a gázellátás folyamatos a megyében.

Forrás: MTI  (BAL \ bám \ ppd)
.

(Ezt a cikket 559 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!