Elakadt kamionok miatt lezárták a járműforgalom elől a 75-ös főutat Zalában – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. csütörtökön a honlapján.

Több tucat elakadt kamion miatt kellett lezárni a főutat a 37-es és az 50-es kilométerszelvény, vagyis a baktüttösi elágazás és Nova között.

Árokba csúszott autójuk mellett várakoznak utasok a hófúvásban a behavazott 74-es főúton, a Zala megyei Magyarszentmiklós határában 2013. március 14-én. MTI Fotó: Varga György
Árokba csúszott autójuk mellett várakoznak utasok a hófúvásban a behavazott 74-es főúton, a Zala megyei Magyarszentmiklós határában 2013. március 14-én.
MTI Fotó: Varga György

 
Kamionok és személygépkocsik ütköztek az M7-esen

A 7-es főútra terelik a forgalmat az M7-es autópálya Nagykanizsa felé tartó oldalán a 130-as kilométerszelvénynél, mert az utána következő szakaszon 8-10 kamion, továbbá néhány személygépkocsi összeütközött – tájékoztatta Orbán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-t.

A somogyi utakról, illetve útszakaszokról folyamatosan érkeznek hírek újabb balesetekről. Az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán a 101-es kilométerszelvénynél egy kamion árokba csúszott.

Igal és Ráksi között több közlekedési baleset is történt, a megrongálódott járművek az utat teljes szélességben eltorlaszolják, ezért a rendőrök a forgalmat visszafordítják.

Kadarkút és Mike között az út járhatatlan, több személygépkocsi is árokba került, vagy vesztegel az úton.
A 61-es úton Kiskorpád belterületén délelőtt történt közlekedési balesetnél a teljes útzárat feloldották, a forgalom félpályán megindult.

.
Elakadt járművek miatt lezárták a 8-as főutat Székesfehérvárnál

Lezárták a 8-as főút Várpalota felé vezető oldalát Székesfehérvár külterületén, mert Veszprém megyében Inotánál több gépkocsi elakadt – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Németh-Kész Mónika tudatta: a székesfehérvári járőrök a 8-as számú főútra csak a Csórra tartó helyi lakosokat engedik be.
A Veszprém megyei rendőrök az útszakasz Székesfehérvár felé vezető oldalát szintén lezárták Inotánál.

Szabó-Bisztricz Anett Fejér megyei katasztrófavédelmi szóvivő egy balesetről is beszámolt, mint közölte, az érintett útszakaszon, a csóri elkerülőn egy mikrobusz és két személygépkocsi ütközött össze. Az egyik autóban egy sérült a roncsok közé szorult, a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül.

 

Forrás: MTI
.

(Ezt a cikket 1244 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!