Hírek Külföld Márkahírek Renault

Két Renault Midlum tűzoltóautó a tiltott város védelmére

A Tiltott Város védelmét hivatott szolgálni az a két Renault Midlum tűzoltó autó, amelyet a Renault Trucks nemrégiben szállított Peking városának. Az új járművekkel húszra nőtt azoknak a tűzoltó autóknak a száma, amelyeket Kína az elmúlt két évben rendelt a Renault Truckstól.

midlum_chine_2

« Kína 2012-ben ötszáz tűzoltó autót importált Európából. A járművek robusztussága és hosszú élettartama miatt döntött Kína húsz Renault Midlum megvásárlása mellett. Remek lehetőség ez a Renault Trucks számára, hogy jobban megismertesse járműveit a kínai piacon » – magyarázza Remi Lemoine, a Renault Trucks áruterítési kínálatának vezetője.

A Renault Midlum járműcsalád már tíz éve jelen van Kínában, ám a gyártó most először szállít ide tűzoltó autókat, ezek közül kettő a Tiltott Város védelmét szolgálja majd a pekingi császári paloták falain belül.

midlum_chine_1

A Renault Trucks 75 százalékos piaci részesedéssel piacvezető a francia tűzoltóautó-piacon. A gyártó Kínán kívül Algériába, Spanyolországba és Chilébe is forgalmaz tűzoltó autókat.

A tűzoltó járművek hazai és nemzetközi sikere az ügyfeleknek a gyártóba vetett bizalmáról tanúskodik.

Forrás: Reanult Trucks
.

(Ezt a cikket 391 alkalommal tekintették meg.)