Balesetek Hírek

Oldalára borult a pótkocsi

Szombat éjjel egy élő állatot ( csirkéket ) szállító pótkocsis Volvo tehergépkocsi közlekedett a 4-es főúton, Ajak felől Fényeslitke irányába. Kisvárdánál ( 320-321-es km.szelvényben ) a vezetőnek meg kellett állni, ezért lehúzódott a jobb oldali útpadkára.

A laza, vizes padkán az álló járműszerelvény pótkocsija megsüllyedt, majd az árokban a jobb oldalára borult.

A balesetben személyi sérülés nem történt. A pótkocsin 2600 db. csirke volt. Néhány állat feltehetően elpusztult.

A laza, vizes padkán az álló járműszerelvény pótkocsija megsüllyedt, majd az árokban a jobb oldalára borult. A balesetben személyi sérülés nem történt. A pótkocsin 2600 db. csirke volt. Néhány állat feltehetően elpusztult.

A laza, vizes padkán az álló járműszerelvény pótkocsija megsüllyedt, majd az árokban a jobb oldalára borult.

A balesethez a kisvárdai tűzoltók vonultak.

A tulajdonos gondoskodott egy munkagépről, ami a pótkocsit talpra állította.

A balesethez a kisvárdai tűzoltók vonultak. A pótkocsi forgalmi akadályt nem képezett. A tulajdonos gondoskodott egy munkagépről, ami a pótkocsit talpra állította. A helyszínelés és a rekeszek lepakolásának idején a forgalom váltakozva, félpályán haladt. A forgalomirányításban a kisvárdai polgárőrök segítettek. A pótkocsi visszaállításnak idejére – néhány perce – az utat lezárták. A kisvárdai rendőrkapitányság intézkedett az ügyben.

További fotók >>

Fotók és forrás: szabolcsvonulas.hu
.
.

(Ezt a cikket 337 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!