Hírek Rendőrségi hírek

Csaló kamionsofőrt vettek őrizetbe Szabolcsban

Csaló kamionsofőrt vett őrizetbe a rendőrség a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Vaján. A férfi négymillió forint értékű szállítmánnyal lépett meg egy konzervgyárból – közölte a térségi rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese kedden az MTI-vel.

rendőrség logoFedor Rita sajtószóvivő elmondta: a rendőrségen február 20-án tettek feljelentést, amely szerint a tyukodi telephelyről egy kamionos elszállított négymillió forint értékű konzervet, de a rakomány nem érkezett meg a megrendelőhöz.

A nyomozók hétfőn egy vajai telepen megtalálták a szállításhoz használt kamiont és az eltulajdonított árut, sőt a sofőrt is, egy 35 éves, szállítmányozással foglalkozó nyíregyházi férfit. Kiderült: a gyanúsított álnéven, lopott forgalmi rendszámmal ellátott teherautóval szerzett megbízólevelet a konzervgyári szállításhoz.

A nyomozók a vajai telephelyen több millió forint értékben találtak még szeszes italokat és háztartási berendezéseket, amelyekhez feltehetően hasonló módon juthatott a fuvarozó – tette hozzá Fedor Rita.

A rendőrség kezdeményezi a csaló kamionsofőr előzetes letartóztatását.

Forrás: MTI  (bbag \ bpg \ ppd)
.

(Ezt a cikket 372 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .