Hírek Szerviz

Uniós forrásból fejlesztett a Truck-Trailer Székesfehérváron

Uniós forrásból, 159 millió forintos összköltséggel épített korszerű raktárt, műhelyt és irodaépületet a kamion- és teherautó alkatrészekkel, szervizeléssel foglalkozó Truck-Trailer and Parts Kft. Székesfehérváron.

Forrás: Truck-Trailer & Parts Kft.

A csütörtöki projektzáró sajtótájékoztatón Kósa József ügyvezető igazgató elmondta: a telephelyfejlesztéshez mintegy 80 millió forintot nyertek az Új Széchenyi Terv Közép-dunántúli Operatív Programjában. A projekt eredményeként 1624 négyzetméter alapterületű új épületegyüttes jött létre, amely környezetbarát hűtés-fűtési rendszerrel és hőszigeteléssel csökkenti a környezeti terhelést.

A projekt fenntartási időszakában a cég hat új munkahely létesítését vállalta.

A cégvezető közölte: 1994-ben alapított vállalkozása egy másik, 49 millió forintos fejlesztést is végrehajtott egy sikeres GOP-pályázatnak köszönhetően. A húszmilliós támogatás segítségével gépekkel, berendezésekkel szerelték fel a műszaki vizsgáztatáshoz kialakított épületrészt.

Forrás: MTI  (bszt \ gtr \ gry)
.

(Ezt a cikket 410 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .