Hírek Időjárás Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek Közút

Havazás – Lezárták a 75-ös főutat a teherforgalom előtt Zalában

Lezárták a 75-ös főút 27 kilométeres zalai szakaszát a teherforgalom előtt szerda délután a hóátfúvásokban elakadt kamionok miatt – tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivője az MTI-t.

Árokba borult mentőautó a 74-es úton, a Zala megyei Bocska határában 2013. február 13-án. A jármű megcsúszott a havas úton, a balesetben senki sem sérült meg. MTI Fotó: Varga György
Árokba borult mentőautó a 74-es úton, a Zala megyei Bocska határában 2013. február 13-án. A jármű megcsúszott a havas úton, a balesetben senki sem sérült meg.
MTI Fotó: Varga György

Pécsi Norbert Sándor közölte: 16 óra 30 perctől a 8-as és a 35-ös kilométer – a baki tető és a zalaapáti körforgalom – közötti szakaszon nem közlekedhetnek a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek. A korlátozást az itt kialakult hóátfúvások és az azokban elakadó kamionok miatt kellett elrendelni.

A tilalom visszavonásig érvényes, a teherjárművek számára a 76-os és a 74-es főúton biztosított a terelőút – tette hozzá a szóvivő.

Forrás: MTI  (blb \ bám \ bsa)
.

(Ezt a cikket 235 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .