Érdekességek Hírek Márkahírek Mercedes-Benz

Drive Hard: Mercedes-Benz modellekkel tér vissza John McClane, a Die Hard sorozat főhőse

A “Drágább, mint az életed” című film, a híres Die Hard sorozat legfrissebb darabja, ami igazi sztárparádét felvonultatva, Bruce Willis, Jai Courtney és Sebastian Koch szereplésével 2013. február 14-én érkezik a hazai mozikba. A neves színészek mellett a filmben Mercedes-Benz járművek armadáját, összesen 14 különböző modellt láthat a közönség. Többségük lélegzetelállítóan látványos üldözésekben szerepel a Moszkvát helyettesítő budapesti utcákon. Kiemelt szerephez jut a Mercedes-Benz G-osztály, az Unimog, a Sprinter és a Zetros is. A hősiesen helytálló modellek mellett a C-osztály, a Vito, az E-osztály és az új G 63 AMG, a GL, valamint egy Maybach 57 is látható lesz a filmben.

A GOOD DAY TO DIE HARDA filmsorozat története során először a főhős, John McClane külföldön lép akcióba, miután Moszkvába utazik, hogy megmentse önfejű fiát, Jacket. A két McClane egymással ellentétes módszereik révén megállíthatatlan párost alkot és az orosz alvilággal a nyomukban is sikeresen megakadályozzák egy fenyegető háború kitörését.

A GOOD DAY TO DIE HARD“Nagy örömünkre szolgál, hogy az ígéretes új ’Die Hard’ filmet több járművünkkel támogathattuk. Kezdve a C-osztállyal egészen a Zetros-ig, a Mercedes-Benz modellpaletta nem is illeszkedhetne jobban ehhez az akciófilmhez és a Moszkva utcáin játszódó látványos jelenetekhez. Izgalmas film lesz, rengeteg vonzó járművel” – mondta Anders Sundt Jensen, a Mercedes-Benz Cars márkakommunikációs vezetője.

A GOOD DAY TO DIE HARD“A Mercedes-Benz járművek a biztonságot, a teljesítményt és az összetéveszthetetlen designt képviselik. Emellett, otthonosan mozognak minden európai nagyvárosban, így tökéletesen és autentikusan illeszkednek a forgatókönyvbe. A G-osztály, a Sprinter, az Unimog és a Zetros hősiesen kiállják a kőkemény próbákat, amelyek elé John és Jack McClane állítja őket.”

Forrás: Daimler / Mercedes-Benz


.

(Ezt a cikket 317 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .