Kategóriák

Kategóriák

Hírek Külföld Logisztika Szervezetek hírei

A System Alliance Europe bővíti hálózatát – A gyűjtőszállítmányozói hálózat legújabb partnere a Gebrüder Weiss Szerbia

A gyűjtőszállítmányozói hálózat 2013 januárjában a Gebrüder Weiss D.O.O. Dobanovciban (Belgrád) működő üzleti egységével bővül. Ezzel a hálózat már 26 európai ország 52 partnervállalatának 183 telephelyét foglalja magában.

„Nagy örömömre szolgál, hogy immár a Gebrüder Weiss szerbiai kirendeltsége is része a System Alliance Europe hálózatnak. Szerbiában magas színvonalú szolgáltatásokat kínálunk belföldi ügyfeleinknek, illetve rendszeresen bonyolítunk szállításokat Montenegróba és más délkelet-európai országokba” – nyilatkozta Wolfgang Niessner, a vállalat elnöke.

A Gebrüder Weiss D.O.O. a Gebrüder Weiss Holding AG tagja, melynek székhelye az ausztriai Lauterachban található. A vállalat 100 százalékban a Weiss és a Jerie család tulajdonában van. A cég 2004-ben alapította szerbiai leányvállalatát, amely 130 munkatársat alkalmaz, és évente több mint 30 ezer küldeményt kézbesít.

A System Alliance Europe a lehető legsűrűbb hálózati struktúra biztosítása érdekében tovább kívánja bővíteni hálózatát. „Hamarosan további négy országban írunk alá szerződést” – mondta Uwe Meyer, a System Alliance Europe ügyvezető igazgatója.

A System Alliance Europe a logisztikai szolgáltatásokat nyújtó vezető középvállalatok kompetenciáit egyesíti. Amikor egy ügyfél a saját regionális szállítmányozójához fordul, egy európai gyűjtőszállítmányozói hálózat teljes szakértelme áll rendelkezésére. A szervezet magas színvonalú szolgáltatásait, a folyamatok átláthatóságát és a szállítmányok megbízható kézbesítését részletesen kidolgozott szervezeti és informatikai irányelvek garantálják.

Forrás: Gebrüder Weiss
.

(Ezt a cikket 237 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE