Hírek Kishaszonjárművek Márkahírek Volkswagen

A Multivan sorozatban tizedszer nyerte el a „Das beste Auto” címet

Az “auto motor und sport” autós szaklap olvasói szavazásán tizedszer elnyert díj megerősítette, hogy a szavazásban résztvevőknek az egyterűek kategóriájában évek óta egyértelműen a Volkswagen Haszonjárművek Multivan típusa a kedvence.

A díjat Dr. Eckhard Scholz, a Volkswagen Haszonjárművek márka igazgatótanácsának szóvivője vette át, a Stuttgartban néhány nappal ezelőtt tartott rendezvényen, ahol így nyilatkozott: “A Multivan sok ügyfelünknek a kényelem és a használhatóság, a térkínálat és a variálhatóság, valamint a takarékosság és a vezetési élmény optimális kombinációját jelenti. Büszkék vagyunk erre a szavazói elismerésre – elvégre az összes tudásunkat és szívünket-lelkünket beleadtuk ebbe a típusba. A jövőben még tovább fejlesztjük majd ennek a koncepciónak az erősségeit, hogy a Multivan következő generációja is annyira vonzó legyen, amennyire csak lehet.”

A díj jelentőségét emelei, hogy egyedül Németországból mintegy 113 ezer olvasó voksolt a hagyományos “Die besten Autos” (A legjobb autók) pályázaton, 17 országból pedig 22 magazin vett részt a szavazáson. Tíz kategóriában 373 típusra adhatták le szavazataikat az olvasók. Újabb győzelmével a hannoveri sikermodell 2004 óta nem csekélyebb mutatványt hajtott végre, minthogy sorozatosan minden évben elnyerte ezt a rangos kitüntetést. Az idei szavazáson is az összes résztvevő mintegy 31 százaléka a Multivan típusra adta le voksát.

Forrás: Volkswagen Haszonjárművek
.

(Ezt a cikket 342 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .