DAF Hírek Márkahírek

A DAF bevezeti a First Choice programot: Fiatal használt DAF tehergépkocsik új értékesítési programja

A First Choice a fiatal használt DAF tehergépkocsik teljesen új értékesítési programja, amelyet kizárólag az európai DAF márkakereskedések kínálnak. A First Choice címkével ellátott DAF járművek nem idősebbek öt évnél, és 500 ezer kilométernél nincs több a számlálójukban.

 A DAF növekedése az európai piacon, valamint a márka járművei megbízhatóságának és kis üzemeltetési költségeinek köszönhető kitűnő hírneve egyre nagyobb keresletet ébreszt a fiatal használt DAF tehergépkocsik iránt. Erre válaszolva a holland gyártó bevezet egy új jelölést a fiatal használt járművek számára a már meglévő DAF Used Trucks (DAF Használt Tehergépkocsik) program keretein belül.

A DAF First Choice címkével ellátott tehergépkocsik nem idősebbek öt évnél, 500 ezer kilométernél nincs több a számlálójukban és végig dokumentált a szervizelési múltjuk. Ezek a tehergépkocsik kiváló állapotúak, amit a márkakereskedések által a First Choice járműveken végrehajtott közel 200 pontos átvizsgálás is igazol. Továbbá maximális biztosítékot nyújt a járművek minőségére, hogy a DAF márkakereskedések hat hónap garanciát vállalnak a First Choice teherautók hajtásláncára. Opcióként kiegészítő javítási és karbantartási szerződést is köthetnek az ügyfelek, valamint kedvező finanszírozási konstrukciót vehetnek igénybe a PACCAR Financial gyári hátterű finanszírozótól. A First Choice tehergépkocsik teljes választéka részletes leírással és fotókkal megtekinthető a megújult www.dafusedtrucks.com weboldalon.

Forrás: DAF
.

(Ezt a cikket 382 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .