Balesetek Hírek

Gázolajat szállító teherautó csúszott az árokba csütörtökön a Vas megyei Bérbaltavárnál

Egy gázolajat szállító pótkocsis teherautó csúszott az árokba – üres tartállyal – csütörtökön délelőtt a Vas megyei Bérbaltavár külterületén – közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Egy árokba borult gázolajat szállító tartálykocsi műszaki mentését végzik a tűzoltók a Vas megyei Csehi határában 2013. január 17-én. Hófúvás miatt több dunántúli megyében elsőfokú riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. A csütörtök éjfélig szóló figyelmeztető előrejelzés szerint Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyében a nap folyamán erős hófúvásra is számítani lehet, amely magas hótorlaszokat emelhet a térségben. MTI Fotó: Varga György
Egy árokba borult gázolajat szállító tartálykocsi műszaki mentését végzik a tűzoltók a Vas megyei Csehi határában 2013. január 17-én.  MTI Fotó: Varga György

Balogh Nikoletta tájékoztatása szerint a pótkocsin lévő 13 ezer literes tartály üres, de nem tisztított, belőle gázolaj nem szivárog.

Beavatkozásra a helyszínre vonultak a vasvári és a zalaegerszegi tűzoltóság kijelölt egységei, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakemberei, valamint a katasztrófavédelmi mobil labor – sorolta.

MTI Fotó: Varga György
MTI Fotó: Varga György

A jármű kiemelésére a helyszínre érkezett a zalaegerszegi műszaki mentő bázisdaruja. A járművet áramtalanították, a pótkocsit lekapcsolták – fűzte hozzá.

A Csehi és Bérbaltavár közötti útszakaszon a műszaki mentés idejére teljes útzár volt érvényben – tudatta Balogh Nikoletta.

Forrás: MTI  (bcsp \ bpg \ bhi)
.

(Ezt a cikket 395 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!