Kategóriák

Kategóriák

Határinfó Hírek Időjárás KamionStop Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek Külföld

Havazás – Már öt határátkelőnél áll a teherforgalom Győr térségében

Újabb két átkelőnél tiltotta meg a hóhelyzet miatt a kamionok Magyarországra való belépését a Győr-Moson-Sopron Megyei Védelmi Bizottság – tájékoztatta a katasztrófavédelem megyei szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Rendőrök a teherautó vezetőjével közlik, hogy a havazás miatt nem lépheti át a szlovák - magyar határt Vámosszabadinál, ahol az időjárás miatt forgalomkorlátozást vezettek be 2013. január 17-én.  A 7,5 tonnánál nagyobb teherautókat nem engedik be az országba, a romlandó élelmiszert illetve gyógyászati eszközöket szállító kamionok kivételével. MTI Fotó: Krizsán Csaba
Rendőrök a teherautó vezetőjével közlik, hogy a havazás miatt nem lépheti át a szlovák – magyar határt Vámosszabadinál, ahol az időjárás miatt forgalomkorlátozást vezettek be 2013. január 17-én. A 7,5 tonnánál nagyobb teherautókat nem engedik be az országba, a romlandó élelmiszert illetve gyógyászati eszközöket szállító kamionok kivételével. MTI Fotó: Krizsán Csaba

Dobos Viktória hadnagy közölte: a korábban a hegyeshalmi, a rajkai és a vámosszabadi határátkelőt érintő – eredetileg reggel nyolctól délig bevezetett, majd délután négy óráig meghosszabbított, a hét és fél tonnánál nehezebb járművekre vonatkozó – korlátozást kiterjesztették a kópházi és a soproni átkelőre is.

Az indoklás szerint az időjárási előrejelzések alapján a térségben tartós, fagypont alatti hőmérsékletre, akár jelentős mennyiségű hó lehullására is lehet számítani.

Forrás: MTI  (bly \ bám \ blz)
.

(Ezt a cikket 621 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE