Kamion ütközött személyautókkal a 8-as főúton tegnap este

Hat sérültet vittek kórházba a mentők a 8-as főúton Öskünél történt baleset helyszínéről – tájékoztatta a mentőszolgálat megyei mentésirányítója kedd este az MTI-t.

Árokba csúszott kamion és egy összetört autó a 8-as főúton Öskünél 2013. január 8-án. A teherjármű megcsúszott a havas úttesten, áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött két szabályosan közlekedő személygépkocsival, majd az árokba csúszott. A balesetben hárman súlyosan, hárman pedig könnyebben megsérültek.MTI Fotó: Nagy Lajos
Árokba csúszott kamion és egy összetört autó a 8-as főúton Öskünél 2013. január 8-án. A teherjármű megcsúszott a havas úttesten, áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött két szabályosan közlekedő személygépkocsival, majd az árokba csúszott. A balesetben hárman súlyosan, hárman pedig könnyebben megsérültek.
MTI Fotó: Nagy Lajos

Somlai Artúr elmondta, hogy a balesetben egy ember súlyosan, öten könnyebben megsérültek, mindegyiküket a veszprémi kórházba szállították.

Kómár Viktória, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője közölte, hogy késő délután a 8-as főút ösküi szakaszán egy kamion személyautóval ütközött.

MTI Fotó: Nagy Lajos
MTI Fotó: Nagy Lajos

A baleseti helyszínelés idejére a rendőrség teljes útzárat rendelt el, a forgalmat Hajmáskér felé terelték. Az útzár feloldását követően este tíz órától már zavartalan volt a forgalom az érintett szakaszon.

Forrás: MTI
.

(Ezt a cikket 435 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!