Hírek Időjárás Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek Rendőrségi hírek

Havazás – Több utat lezártak Bács-Kiskun megye déli részén

Lezárták az 55-ös út több szakaszát a hóárfúvások miatt, valamint nem lehet közlekedni az 5501-es számú út Baja és Bácsbokod közötti, valamint az 5505-ös számú út Csávoly és Bácsbokod közötti szakaszán – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.

illusztráció

Virág Edit közlése szerint járhatatlan az 55-ös számú főút Baja és Tataháza közötti szakasza, Felsőszentiván és Tataháza között pedig le is zárták az utat.

Az 53-as számú főút 48 és 52 kilométerszelvény közötti három szakaszán csak félpályán halad a forgalom, torlódásra kell számtani, valamint az 54 és 56 kilométerszelvény között szakaszon mindkét forgalmi sávban 40 centiméteres hó lassítja a közlekedést.

Bakosné Mátrai Éva, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Bács-Kiskun Megyei Igazgatóságának ügyeletese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az 55-ös út Baja és Csávoly közötti szakaszát is lezárták, mert két elakadt kamiont mentenek ki a hó fogságából.

Az ügyeletes tájékoztatása szerint, az éjszaka 25-30 centiméter hó esett a megye déli részén, vasárnap délelőtt a hóátfúvások okoznak gondot a közútkezelő kiskunhalasi és bajai üzemmérnökségén.

Forrás: MTI (bgj \ guz \ fvi)
.

(Ezt a cikket 309 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .