Ajánlatok Alkatrészgyártók hírei Hírek Pótkocsi

A MICHELIN X Multi T 385/55 R 22.5 Az új félpótkocsi abroncs, mely hosszabb ideig használható, kompromisszumok nélkül

A 385/55 R 22.5 méretben kapható új MICHELIN X Multi T félpótkocsi abroncsot azért hozták létre, hogy a fuvarozó vállalatok csökkenthessék a működési költségeiket. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a pótkocsiabroncsokkal szemben támasztott három legfontosabb követelménynek:

  • Fokozott biztonság: a MICHELIN X Multi T kitűnő hosszanti és oldalirányú tapadással rendelkezik száraz és nedves burkolaton egyaránt.

  • Nagyobb futásteljesítmény: a Michelin Durable Technologies részeként kifejlesztett Carbion1 adalék alkalmazásának köszönhetően, a 385/55 R 22.5 méretű új MICHELIN X Multi T etalonná vált az 55-ös szériában és akár 15 %-kal nagyobb futásteljesítményt biztosít.2

  • Kényelmesebb utazás: a futófelület egyenletes kopásának köszönhetően kisebb a rázkódás.

A Michelin úgy garantálja az új MICHELIN X Multi T abroncsteljesítményét, hogy egy ingyenes futásteljesítmény-követő alkalmazást kínál a felhasználóknak, melyet a félpótkocsira szerelt kilométerszámlálóval együtt lehet használni.

Mint minden Michelin teherabroncsot, a X Multi T-t is úgy tervezték, hogy maximális élettartama legyen. Ezért újrafutózható, hogy aztán egy új abroncsnak megfelelő teljesítményt nyújtson, illetve akár az eredeti, akár az újrafutózott abroncs utánvágásával 25 %-kal növelhető a futásteljesítmény.

Az 55-ös szériába tartozó abroncs értékesítése évente átlagosan 17 %-kal növekszik Európában. Ez azt mutatja, hogy ez az új termék hatékonyan válaszol a fuvarozók további szükségleteire is: maximalizálja a flotta üzemidejét, növeli a pótkocsi stabilitását és szállítókapacitását.

Az új 385/55 R 22.5 méretű MICHELIN X Multi T-nek köszönhetően a fuvarozó vállalatoknak többé nem kell kompromisszumot kötniük. Ma már ugyanaz az abroncs képes nagyobb hatékonyságot, futásteljesítményt és végső soron nagyobb teljesítményt biztosítani minden tekintetben.

MICHELIN

1.  Egy innovatív anyag, mely jelentősen növeli a futásteljesítményt kiváló kopásállóságának köszönhetően.

2.  385/55 R 22.5 méretű abroncson végzett Michelin belső teszt, a MICHELIN XTE-vel összehasonlítva.

(Ezt a cikket 415 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .