Balesetek Hírek Külföld

Halálra gázolt egy magyar teherautósofőr egy osztrák munkást

Egy magyar teherautósofőr halálra gázolt egy raktári munkást Bécs Simmering nevű kerületében. A 43 éves férfi menekülni próbált, amikor ellenőrizni akarták az általa szállított árut – tájékoztatott kedden egy rendőrségi szóvivő.

A magyar sofőr kedd délelőtt érkezett meg a veszélyes anyagok tárolására alkalmas raktár területére. Miután ellenőrizték a papírjait, tüzetesebben is meg akarták nézni rakományát. A férfi ekkor a gázra lépett és elütötte az egyik munkást, aki megpróbálta őt feltartóztatni – közölte Roman Hahslinger rendőrségi szóvivő.

Amikor a teherautó vezetője észrevette, hogy elgázolt valakit, megállt és kiszállt. A történtek láttán ő és a szemtanúk is sokkos állapotba kerültek, és jelenleg kórházi kezelést kapnak.

A 47 éves bécsi illetőségű áldozat még a helyszínen belehalt sérüléseibe – tájékoztatott Ronald Packert mentők szóvivő.

Roman Hahslinger elmondta: még vizsgálják, mit szállított a férfi, és hogy hirtelen miért döntött a menekülés mellett. Hozzátette: annyi kiderült már, hogy nem mérgező anyagról van szó.

Forrás: MTI/APA  (khe \ kti \ kho)
.

(Ezt a cikket 399 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!