Balesetek Hírek

Két kamion ütközött Somogyban – egy ember meghalt, hárman súlyosan megsérültek

Két kamion ütközött a 65-ös úton Ságvár és Kiliti között, egy ember a helyszínen meghalt, ke súlyosan megsérültek – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel szerdán.

Összetört kamion és teherautó a Somogy megyei Ságvár határában a 65-ös úton, miután a járművek összeütköztek 2012. október 24-én. A balesetben egy ember életét vesztette. MTI Fotó: Varga György

Méhes Dóra tájékoztatása szerint a balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette, hárman súlyosan megsérültek. A katasztrófavédelem korábban még két súlyos és egy könnyű sérültről tájékoztatott.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére előbb teljes szélességében lezárták az utat, a járműveket Kilitinél földútra, Ságvárnál Ádánd felé terelték, majd 16 órától félpályán, egy órával később pedig már mindkét pályán megindulhatott a forgalom – közölte a szóvivő.

Méhes Dóra elmondta: a balesetet az okozta, hogy egy fát szállító teherautónak leesett az egyik kereke, ennek a vele szemben haladó tartálykocsi nekiütközött, majd frontálisan nekicsapódott a teherautó mögött haladó platós kisteherautónak, amelyben hárman utaztak. Egyikük, egy 40 éves férfi meghalt, a 45 éves sofőr és a másik utas, egy 72 éves férfi, valamint a tartálykocsi 68 éves vezetője súlyosan megsérült. Őket a mentők a siófoki kórházba szállították.

Forrás: MTI
.

(Ezt a cikket 408 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!