Balesetek Hírek Rendőrségi hírek

Több autó ütközött a VIII. kerületben – Rosszul lett a tehergépkocsi vezetője

Meghalt egy tehergépkocsi vezetője, aki járművével több parkoló autónak ütközött a józsefvárosi Népszínház utcában hétfő este, majd beleszaladt egy épületbe; az érintett villamosok helyett pótlóbuszok járnak – közölte a rendőrség és a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-vel.

Rendőrök és mentők a baleset helyszínén, ahol meghalt egy tehergépkocsi vezetője, aki járművével négy parkoló autónak ütközött a józsefvárosi Népszínház utcában 2012. október 8-án, majd beleszaladt egy épületbe. Az első információk szerint a tehergépkocsi vezetője feltehetően rosszul lett. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Kovács Viktória, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Kommunikációs Szolgálatának sajtóügyeletese elmondta: az első információk szerint a tehergépkocsi vezetője feltehetően rosszul lett, és járművével kanyarodás közben nekiütközött négy parkoló autónak, majd felszaladt a járdára, és egy épületnek csapódott. A teherautó vezetője a helyszínen meghalt – tette hozzá.

A sajtóügyeletes közlése szerint a haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálják, mert a sofőr nem a baleset következtében hunyt el.

Erős János, a Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a baleset miatt a helyszínelés idején az Orczy tér és a Blaha Lujza tér között pótlóbuszok helyettesítik a 28A és 37A jelzésű villamosokat; a villamosok pedig terelt útvonalon a Festetics György utcai végállomásra közlekednek.

Az Országos Mentőszolgálat későbbre ígért tájékoztatást a balesettel kapcsolatban.

Forrás: MTI  (bmk \ bsf \ bki \ kho)
.

(Ezt a cikket 320 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!