Kategóriák

Kategóriák

Balesetek Hírek

Kamion karambolozott személyautóval az M70-esen

Csak csütörtök reggel indulhatott újra a járműforgalom az M70-es autóúton, a magyar-szlovén határon, ahol szerda késő este egy üvegeket szállító kamion átszakította a sávelválasztó szalagkorlátot, majd összeütközött egy szemből érkező kisteherautóval – tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Tűzoltók és műszaki mentők dolgoznak egy árokba csúszott, összeroncsolódott kamion mellett az M70-es autóúton Tornyiszentmiklósnál 2012. október 4-én. A Szlovénia felé haladó kamion feltehetően durrdefekt miatt átszakította a középső szalagkorlátot és összeütközött egy Budapest felé közlekedő román kisteherautóval. MTI Fotó: Varga György

Szabados Gábor elmondta: a balesetben a kamion magyar sofőrje nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A teherjármű Szlovénia felé haladt, amikor – feltehetően defekt miatt – áttörte a szalagkorlátot, és a szembejövők oldalán nekiütközött egy román rendszámú kisteherautónak. A másik sofőr nem sérült meg. A kamion üres befőttes üvegekből álló rakománya szétszóródott az úton.

A műszaki mentés miatt az autóutat a határon mindkét irányban lezárták, a járműforgalom csak reggel indulhatott újra ezen a szakaszon.

Forrás: MTI  (blb \ bpg \ ppd)
.

(Ezt a cikket 472 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE