DAF Hírek Márkahírek

DAF az Irish Truck Award 2012-es nyertese

A DAF XF105 elnyerte az Irish Fleet Truck Award 2012-es díját, az éves Export- Teherszállítási és Logisztikai díjat Belfastban. A zsűri dicsérte a DAF prémium modelljét a megbízhatóság, az üzemanyag-fogyasztás optimalizálása és a vezető kényelme miatt. Az Export & Freight Magazin által szervezett Èv Kamionja Díjat tekintik a legfontosabb szállítási díjnak Írországban.

 Ray Ashworth, a brit DAF Trucks ügyvezető igazgatója, 500 fuvarozási vezető jelenlétében vette át a díjat díjátadó ünnepségen Belfastban. “Ez a díj is alátámasztja az erősségünket a részletekben”, hangsúlyozta Ray Ashworth. “Az Észak-Írországi professzionális tehergépkocsi üzemeltetők szakmai testülete által megítélt díj alátámasztja az XF105 modell folyamatos vezető szerepét a kategóriájában. A DAF XF Európa jelenleg legkeresettebb nyerges vontatója a különösen gazdaságos üzemanyag-fogyasztás és a termék minőségének köszönhetően!”

A díjátadó ünnepségen a zsűri kommentálta: “A DAF XF105-öt a kompromisszumok nélküli teherautó azon flották számára, akiknek a legalacsonyabb működési költségekre van szüksége és a sofőrök megtartása is fontos számukra. Hosszú távú fuvarozásra született és alapvetően a megbízható, üzemanyag takarékosra tervezték, hogy minden járművezető a legjobbat hozhassa ki belőle.”

Forrás: DAF
.

(Ezt a cikket 322 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .