Balesetek Hírek

Pótkocsinak ütközött a Fiat Baktalórántháza és Rohod között

Péntek délelőtt egy román rendszámú Fiat közlekedett a 41-es főúton Baktalórántháza felől Rohod irányába. A 30-31-es km.szelvényben a jármű áttért a menetirány szerin ti bal oldalba, ahol nekiütközött egy vele szemben közlekedő rakomány nélküli Mercedes tehergépkocsi pótkocsijának.

A Fiat a pótkocsi kerekének ütközött, a kerék defektes lett, a Fiat bal első kereke kitört, karosszériája szinte “lehámozódott”. A Fiat a bal oldali padkán állt meg, félig a forgalmi sávban.

A balesetben személyi sérülés nem történt. A kiérkező mentőknek nem akadt munkájuk. A műszaki mentéshez a baktalórántházi tűzoltók vonultak. A műszaki mentés idejére, rövid ideig lezárták az utat. A baktalórántházi rendőrőrs vizsgálja a baleset körülményeit. A körülmények arra utalnak, hogy esetleg elaludhatott a Fiat vezetője.

További képek >>

Forrás, fotók és videó: szabolcsvonulas.hu
.

(Ezt a cikket 256 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!