Alkatrész Hírek Kiállítások

Világpremier: A Hankook a kereskedelmi járművek IAA szakvásárán mutatja be legújabb abroncsait

A Hankook prémium gumiabroncsgyártó ismét ott lesz a kereskedelmi járművek számára rendezett IAA szakvásáron 2012. Szeptember 20. és 27. között Hannoverben. A 16-os csarnokban, az A30-as standon a vállalat bemutatja termékeit, valamint új szolgáltatási csomagját tehergépjárművek számára, emellett betekintést nyújt innovatív gumiabroncs technológiákba is.

Hankook DW06 téli abroncs

A gumiabroncsgyártó a világon először mutatja be távolsági használatra fejlesztett új radiál gumiabroncs generációját tehergépjárművek számára, amely a Hankook sikeres “e-cube“ koncepcióját egészíti ki. Figyelemmel a mai idők elvárásaira a gumiabroncs-családot az egyre erősődő környezetbarát jellemzők iránti igénynek megfelelően fejlesztették tovább.

A mobilitás, szállítás, és logisztika világszintű vásárán a Hankook bemutatja új, különleges DW06-os téli gumiabroncsát is. Az 5 bordás futófelületi mintázat a Hankook szabadalmaztatott 3D technológiája alapján tervezett vállrészi mintaelemekkel jobb vonóerő-átvitelt és tapadást nyújt jégen és havon való vezetéskor.

“Küldetésünknek tekintjük, hogy kiváló minőségű prémium gumiabroncsainkkal megfeleljünk a legmagasabb szintű követelményeknek, emellett olyan további, kiegészítő szolgáltatásokat nyújtsunk, melyek testreszabott választ adnak ügyfeleink különféle igényeire“ – jelentette ki Jin-Wook Choi, a Hankook elnöke és a Hankook Tire Europe elnök-vezérigazgatója.

Ennek megfelelően az év kezdetétől a “Hankook Road Assist 24h“ szolgáltatással a gumiabroncsgyártó saját tehergépkocsi gumiabroncs segélyszolgálatot kínál Európa-szerte. Az akció tehergépkocsi flottákat szól meg, függetlenül attól, milyen gumiabroncsokat használnak jelenleg. Kilenc hónap elteltével sikerült egy átmeneti egyensúlyt elérni, így a jövőben a Hankook lépésről lépésre további országokat von majd be a rendszerbe.

Forrás: Hankook
.

(Ezt a cikket 243 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE