A TimoCom létrehozta Európa legnagyobb raktárbörzéjét

Keressen vagy tegyen közzé raktárhelyet: könnyen, gyorsan, egyszerűen!

Az új, európai raktárbörze pozitívan fogja a napi munkát befolyásolni. A raktárbörze a TimoCom termékportfóliójának legújabb szoftvere, így az azonnali és a hosszú távú fuvarmegbízások mellett, raktározási lehetőségeket is kínál. Az európai piacvezető TC Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörzével, valamint a TC eBid® tenderkiírási platformmal együtt, a raktárbörze hatékony eszköz a logisztikai szakma számára. Fontos: más szektoroknak is érdekes lehet a raktárbörze. Ugyanis a raktárhely keresés nemcsak a logisztikában, szállítmányozásban, fuvarozásban dolgozó cégeknek érdeke.

A rendszer egyszerű és hatékony:
a raktárbörze úgy működik, mint egy virtuális piactér. A felhasználónak meg kell adnia a raktárkeresési kritériumokat (pl.: raktár típusa, nagysága, telephelye), és ezeknek megfelelően számos találat közül választhatja ki a számára megfelelőt. Így a TimoCom ügyfelei gyorsan és rugalmasan reagálhatnak az esetleges raktárhiányos időszakokban.

Természetesen fordítva is működik a folyamat. A raktárhelyet ajánlók közzétehetik a börzén – a releváns információk megadása mellett – szabad raktáraikat, így őket is könnyen megtalálják. Ezáltal raktáraik nem fognak üresen állni és kapacitásukat mindig ki lehet használni.

Jó eséllyel lehet taláni a raktározási igényenknek megfelelő megoldást a raktárbörzén. A TimoCom által működtetett börzén 40 európai ország, 30.000 raktárhelye közül választhat! Ehhez pedig kapcsolódik a TimoCom kiterjedt szolgáltatás palettája.

Az Ön előnyei:
– 30.000 raktározási lehetőség, 40 európai országban
– Legnagyobb európai ajánlati adatbázis
– 24 nyelven elérhető
– A TimoCom ügyfelei számára 2013 március 31-ig ingyenes

Hogyan profitálhatnak az ügyfelek?
– Megfelelő raktárhelyet találhat egész Európában és közzéteheti saját raktározási lehetőségeit is
– Nincs többé üres raktár
– Kapacitását jobban kihasználhatja
– Rugalmas reagálás a nehezebb gazdasági helyzetben

A raktárbörzéről, valamint a TimoCom további termékeiről itt talál: www.timocom.hu, illetve csatlakozhat hozzánk a Facebook-on is: http://www.facebook.com/timocom.hu

.

(Ezt a cikket 384 alkalommal tekintették meg.)

Hozzászólások

Ezeket olvastad már?

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..