Hírek Járműtechnika Kiállítások Márkahírek Renault Rendezvények

A RENAULT TRUCKS AZ IAA SZALONON MUTATJA BE EURO VI-OS TECHNOLÓGIÁJÁT

A Renault Trucks a Hannoverben 2012. szeptember 20. és 27. között megrendezésre kerülő IAA szalonon mutatja be Euro VI-os technológiáját. A gyártó standjának (A21. sz. stand, 17. csarnok) vezérmotívuma az üzemanyag-takarékosság lesz az All For Fuel Eco programon keresztül – ugyanakkor a dízelt kiváltó alternatív szállítási megoldásokkal biztosított városi mobilitás, és természetesen a kamionok iránti szenvedély is nagy hangsúlyt kap.

A Renault Trucks a Hannoverben 2012. szeptember 20. és 27. között megrendezésre kerülő IAA szalonon a 17. csarnok A21. sz. standján lesz jelen. A gyártó premier előtt mutatja itt be azt a technológiát, amelyet a 2014-ben hatályba lépő Euro VI-os szabványnak való megfelelés céljából választott és fejlesztett ki.

Az üzemanyag-takarékosság úttörőjeként a gyártó azokat a megoldásait is bemutatja, amelyek segítenek a fuvarozóknak csökkenteni a fogyasztással kapcsolatos költségeket. Az All For Fuel Eco égisze alatt a Renault Trucks különböző járműveket mutat be, köztük a Premium Optifuel legutolsó változatával rendelkező modelleket, az építőipari járműcsaládhoz szolgáló OptiTrack rendszert a Premium Lander tehergépkocsi-modellen, egy Midlum pack Optifuel modellt, egy optimalizált üzemanyag-fogyasztású Master Euro 5-ös modellt, valamint alternatív megoldásainak teljes választékát: egy elektromos hajtású Maxity modellt, egy földgázzal hajtott Premium Distribution modellt és egy Premium Distribution Hybrys Tech modellt. A gyártó ezenkívül bemutat egy kísérleti elektromos hajtású Midlum modellt is, melynek fejlesztése jelenleg a tesztelés fázisában van a párizsi régióban. A Renault Trucks minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy megfeleljen a közúti szállítás kihívásainak, és olyan kínálattal álljon ügyfelei elé, melyben a megfelelő kamiont nyújtja a megfelelő energiaforrással a megfelelő helyen.

A standon a Fuel Eco szimulátorok segítenek a látogatóknak abban, hogy fel tudják ismerni, milyen potenciális előnyökkel járhat az üzemanyag-gazdaságosság. A játékosok feladata, hogy kamionjukkal a lehető legkevesebb üzemanyagot fogyasztva szállítsák le időben az árut. Az győz, aki a legmagasabb kereskedelmi sebességet éri el a legalacsonyabb üzemanyag-fogyasztás mellett.

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 391 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .