Hírek Márkahírek Újdonságok Volvo

Jótékonysági árverésen a legelső új Volvo FH

Az eBay-en a legmagasabb összeggel licitálónak értékesíti az új Volvo FH első sorozatgyártású példányát a Volvo Trucks. A teherautó egy egyedi gyűjtői darab, és a teljes bevételt jótékonysági célra fordítják. A licit egy euróról indul.

A legelső új Volvo FH

A szeptember 19-én induló aukció tíz napon keresztül nyitva áll valamennyi európai licitáló számára, beleértve Oroszországot, Törökországot és Izraelt is. A Volvo Trucks a teljes bevételt a Star for Life támogatására fordítja, amely egy a HIV-fertőzött középiskolai tanulók számának csökkentésén fáradozó dél-afrikai non-profit szervezet. A nyertes 2013 tavaszán meghívást kap Dél-Afrikába, hogy személyesen, ünnepélyes keretek között adhassa át a pénzt.

“Ezzel az aukcióval az a célunk, hogy a lehető legtöbb pénzt gyűjtsük a Star for Life program számára” – mondja Claes Nilsson, a Volvo Trucks EMEA Sales & Global Brand elnöke.

Az árverésre bocsátott új Volvo FH egy egyedi külsejű, magas felszereltségű, különleges kiadású teherautó, exkluzív “első számú” emblémával a szélvédőn.

Látogasson el az aukcióra itt:

http://auction.volvotrucks.com/

Tekintse meg az interjút Claes Nilssonnal:

Forrás: Volvo Trucks
.

(Ezt a cikket 553 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .