Kategóriák

Kategóriák

Ajánlatok Felszerelés Hírek Márkahírek Volvo

A Volvo Trucks bemutatja a teherautó-vezetők kollekcióját, melyet az új Volvo FH széria ihletett

A Volvo Trucks egy ruha- és kiegészítő kollekciót készített, melyet az új Volvo FH széria formavilága inspirált, s amely a Volvo teherautók vezetőinek és tisztelőinek is egyaránt ideális.

 „Ragadják meg az egyedi dizájnnal rendelkező új Volvo FH tehergépkocsit, és alakítsák át a teherautó-vezetők kollekciójává.” Ez volt az a rövid eligazítás, amelyet az új FH és FH16-os tervezői kaptak, amikor meg kellett alkotniuk a „Volvo Trucks Travis sofőr-kollekciót”. Az eredmény egy ruha- és kiegészítő-kollekció, amelyben egymásra találnak a teherautó-vezetők szükségletei és a funkcionális anyagok illetve formák, de amelyet bárki, aki szereti az országutakat, magának akar majd.

A kollekció karaktere az új Volvo FH széria különleges formavilágát tükrözi, beleértve a teherautó merész hűtőrács-mintázatát, a kifejező függőleges fényszórókat és az FH egyedi vonalait. Még az új FH-forma is, a maga kissé előre döntött, rámenős elejével – amely a továbbiakban megkülönböztető vonása lesz az új Volvo FH-sorozatnak – látható lesz a kollekció három kabátján.

 „Ez mind a saját dizájnunk. Egy üres papírral kezdtük, aztán az új Volvo FH-sorozat formavilága, színei és anyagai által inspirálva megalkottuk a teljes kollekciót” – mondja Rikard Orell, a Volvo Trucks Design igazgatója.

Fókuszban a teherautó-vezetők

Az erős dizájn kulcsfontosságú az új Volvo FH teherautó gyártásakor – a jármű minden részét, a műszerfaltól kezdve az anyagok kiválasztásáig, a vezetőt szem előtt tartva alkottuk meg.

 „Amikor megalkottuk a kollekciót, azt akartuk, hogy a teherautó-vezetők speciális szükségletei legyenek a fókuszban. A sofőrök fontosak, nekünk pedig az a célunk, hogy az ő mindennapi munkájuk egyszerre legyen komfortos és stílusos.” – mondja Rikard Orell.

A kollekció – amely egyedi sofőrkabátot, karórát és kapucnis pulóvereket is tartalmaz – a teherautós világ természetes megjelenését és frissességét követi. A különféle termékeket a hosszú utak nehéz követelményeire fejlesztették: például a sofőrkabátok közepes hosszúságúak és könnyű őket viselni vezetés közben; diszkrét fényvisszaverőket illesztettek a formavilágukba, így a sofőrök jól láthatók az út menti megállókban is. Mindeközben a kabátokat univerzális zsebekkel és ujjakkal tervezték, hogy könnyen lehessen bennük mozogni és vezetni.

A kollekció különböző darabjai az új Volvo FH formájának különböző jellegzetességeit emelik ki. Ragadja meg a kollekció egyik alapvető darabját: a teherautó-vezető karóráját. Az óra mutatói és jelzései az új Volvo FH-sorozat műszerfalának grafikáját idézik – egészen egyedi dizájnt biztosítva.

A sofőrök ruházata mellett a kollekció különböző méretű új Volvo FH és FH16-os teherautó-modelleket és ágyneműket is tartalmaz, illetve a sofőrök gyerekeinek és családtagjainak szánt különféle holmik is megtalálhatók benne.

 „Olyan kollekciót alkottunk, amelyben különlegesnek és erőteljesnek érezheti magát az ember, akárcsak az új Volvo FH-sorozatban.  Olyan kollekciót, melyet a teherautó-vezetők és a rajongók is büszkén viselhetnek” – mondta Asa Theleen, a Volvo Trucks Global Merchandise vezetője.

Nézze meg a Volvo Trucks Travis sofőr-kollekciót:

www.volvotrucks.com/Travis

Web-shop nyitvatartás

Volvo teherautó-vezetők és mások, akik szeretik a Volvo márkát, megvásárolhatják a kollekciót közvetlenül a Volvo Trucks online boltjában, amely hamarosan megnyílik a http://www.store.volvotrucks.com/ címen. A kollekció kezdetben csak néhány európai piacon lesz elérhető. A termékek a németországi IAA show-n, Hannoverben is megvásárolhatók lesznek szeptember 20-27 között.

Forrás: Volvo Trucks
.

(Ezt a cikket 722 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE