Ajánlatok Hírek Kommunikáció és Informatika

Új Üzlettárs tarifacsomagok kisvállalkozásoknak a Telenortól: beszélgetés akár percenként nettó 9,5 forintért

Új csomagokkal bővült a Telenor üzleti tarifakínálata. A kifejezetten a kisvállalkozások számára kialakított Üzlettárs számlás csomagok kedvező percdíjakat kínálnak, sőt már a legalacsonyabb havidíj is megosztható akár 25 hívószám között. Így a szolgáltatás rugalmasan alakítható a vállalkozás egyedi igényeihez.

Egy cég sikeres működésének és a zökkenőmentes üzletmenetnek nélkülözhetetlen összetevője a folyamatos, aktív kommunikáció, hogy a munkatársak bárhol, bármikor, akár útközben is elérhetők legyenek. A különböző vállalkozások igényei ugyanakkor jelentősen eltérhetnek egymástól, hiszen más megoldásra van szüksége egy pár főt foglalkoztató kisvállalkozásnak és egy 20-25 fős cégnek. A megfelelő céges tarifa kiválasztásánál a létszámtól függetlenül továbbra is lényeges szempont a kedvező ár, valamint a minél jobban optimalizálható költségek. A Telenor Üzlettárs tarifacsomagjai rugalmasságot és kedvező percdíjakat kínálnak a kisvállalkozások számára.

„A vállalkozások sok tekintetben különböznek egymástól, azonban minden cég számára kiemelten fontos, hogy optimális költségek mellett maximális hatékonysággal működjön. Ebben segíthetnek Üzlettárs díjcsomagjaink, melyeket a rugalmasság és a tervezhetőség jegyében, kifejezetten a kisvállalkozók igényeit figyelembe véve alakítottunk ki. A tarifák egyszerűen kombinálhatóak mobilinternet-csomagjainkkal is, így ügyfeleink a kedvező percdíjak mellett könnyedén kihasználhatják országszerte elérhető Hipernet hálózatunk előnyeit” – mondta Sigvart Voss Eriksen, a Telenor kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

Az összesen nyolcféle konstrukcióban elérhető Üzlettárs tarifák a maximum 25 fős cégek számára kínálnak költséghatékony megoldást. Az Üzlettárs csomagot választók rendkívül kedvező, akár nettó 9,5 forintos percdíjjal[1] telefonálhatnak hálózaton belül, a cégen belüli hívások percdíja pedig 0 Ft.[2] A csomagok havidíja a felhasználók között megosztható, vagyis a vállalkozás fix havidíjat fizet, mely a tarifához tartozó hívószámokon teljes egészében lebeszélhető[3]. A tarifacsomagba bevont előfizetések számától függően a megosztási díj nettó 499 és 2 499 forint között változik előfizetésenként[4]. A havidíj 50%-ban hálózaton belüli, 50%-ban belföldi, más mobilhálózatokba vagy belföldi vezetékes irányú hívásokra használható fel. A tarifacsomagok kétéves szolgáltatási szerződéssel érhetőek el.

üzlettárs_jpg.JPG

Az Üzlettárs tarifához igény szerint mobilinternet csomagokat is lehet választani, melyekhez hűség vállalása esetén kedvezményes áron biztosít készüléket a szolgáltató. Az Üzlettárs tarifacsomagok a Telenor kínálatában továbbra is elérhető Menedzser tarifákkal vehetők egyidejűleg igénybe, ezen túl pedig egyes meglévő ajánlatokkal[5] is.

Az Üzlettárs csomagok mellé a Telenor több készüléket is kínál: a Nokia négy modellje, az Asha 300 és 302, a C2-01, valamint a C5-03 mellett a Samsung C3530 és az androidos Samsung Galaxy mini választható kedvezményesen a szolgáltató palettájáról hűség vállalása esetén.

További információ: http://www.telenor.hu/uzleti-tarifa/uzlettars-tarifacsomag/

1 Üzlettárs 25 választása esetén. A forgalmi díjak mérése belföldön az első perc időtartamáig 1 perces, ezt követően 1 másodperces számlázási egységekben történik valamennyi Üzlettárs tarifacsomag esetén.
2 A „Cégen belül 0 Ft” megrendelése kötelező, díja a havidíjon felül előfizetésenként nettó 399 Ft. A 0Ft-os lebeszélhetőség korlátja 1000 perc/előfizetés.
3 A havidíjhoz tartozó előfizetések számától és a választott tarifától függően Megosztási díj fizetendő.
4 A megosztási díj nem lebeszélhető.
5 Menedzser tarifák, Autóskártya, Adatkártya, valamint Ipari és Internet tarifacsomagok.

Forrás: Telenor
.

(Ezt a cikket 329 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE