Kategóriák

Kategóriák

Hírek Iveco Kiállítások Márkahírek Rendezvények

Iveco modellek a hannoveri IAA haszongépjármű-kiállításon

Az Iveco számos újdonsággal készül a 2012. szeptember 20-27. között megrendezésre kerülő 64. IAA nemzetközi haszongépjármű-kiállításra. A július elsejei hivatalos bejelentés után itt láthatja először a nemzetközi nagyközönség az új Stralis Hi-Way modellt, ráadásul az alaposan áttervezett fülkével rendelkező új Trakker hivatalos bemutatására is a kiállításon kerül sor.

Az érdeklődők a standon megismerkedhetnek azon technológiákkal, amelyek lehetővé teszik, hogy a járművek teljes birtoklási költségének (total cost of ownership, TCO) csökkentése mellett, elérhető maradjon a lehető legnagyobb termelékenység, minőség és kényelem. Az Iveco, járművei mellett az Euro VI motorokat és az FPT Industrial által szabadalmaztatott, nagy teljesítményű HI-eSCR utókezelő technológiát is kiállítja. A standon az Iveco termékcsalád könnyű és nehézkategóriás modelljei is megjelennek, a kisbuszok, buszok és építőipari járművek bemutatásával pedig a teljes kínálatot megtekinthetik a látogatók. A közel kétezer négyzetméteres stand felépítéséhez használt színeket és anyagokat a Fiat Industrial első multifunkciós központja, a torinói Fiat Industrial Village ihlette.

Az Iveco nehézkategóriás járműcsaládja a hannoveri kiállításon
Az Iveco standján a figyelem az új Stralis Hi-Way nehézkategóriás járműre összpontosul, amely rendkívül versenyképes lehetőséget kínál a ma és a holnap szállítási ágazatában.

A teljesítmény, kényelem, ergonómia és biztonság csak néhány az új Stralis Hi-Way erősségei közül. E típuscsalád számos fontos előnyt kínál az ügyfeleknek, köztük a jelentős, akár 4%-os birtoklási költség csökkenést a hétköznapi megbízások teljesítése során. A hannoveri eseményen az új Stralis Euro V és Euro VI változatait is kiállítják, de a Stralis család egy másik fontos, 2012-es új terméke is megjelenik Hannoverben: a cseppfolyósított földgázzal hajtott, középtávú és éjszakai szállításra alkalmas LNG Natural Power változat, amely idén egész Európában elérhető lesz.

A nehézgépjárművek családját kiegészítő, terepen is használható új Trakker modell szintén Hannoverben mutatkozik be a világ előtt. Az új Trakker igen innovatív fülkével rendelkezik, a Cursor motorokkal (8 és 13 Euro V besorolású) pedig a legnehezebben hozzáférhető helyeken, nehéz terepviszonyok között is használható. A motorok hosszú élettartamot, megfelelő teljesítményt, valamint problémamentes működést biztosítanak az év 365 napján. Az új Trakker minden eddiginél jobb termelékenységet kínál, tovább csökkentve ezzel a teljes birtoklási és a fenntartási költségeket.

Az Astra HD9 új változata is reflektorfénybe kerül, amely modell jelentős mérföldkőnek számít a bányaipari és építőipari szállítás terén az olyan építőipari nagyvállalatok számára, akik megbízható, jó teherbírású, valamint sokoldalú járműveket és ügyféltámogatást keresnek.

A teljes kínálat megjelenik a kiállításon: Daily, Eurocargo és Magelys Pro
A termékcsalád többi tagjának is fontos szerepet szánnak az Iveco standjánál: a könnyűkategóriás járműveket az új Daily, a középkategóriát pedig az Eurocargo képviseli. Három új Daily modell tekinthető meg a kiállításon. Ezek egyike, az elektromos meghajtású változat magas szintű megbízhatóságot garantál, és kiválóan alkalmazható hétköznapi, városi megbízások teljesítésére, mint amilyenek például a kiszállítások és a városi utasszállítás. Az európai piacon továbbra is mércének számító, a 6-18 tonnás össztömegű járművek piacán vezető szerepet játszó Eurocargo szintén helyet kap majd a standon.

Emellett a kiállítási területen személyszállító modellek is megjelennek. Az Iveco bemutatja az új Daily Minibus változatát, amely a Daily hagyományosan elismert jellemzőit az utasszállítási ágazat vezetőjének tapasztalatával egészíti ki. A jármű ideális megoldást jelent az utasszállítással foglalkozó ügyfelek számára, a városi és a gyors, városi úthálózaton kívüli szállítás során egyaránt. A teljesség kedvéért a Magelys Pro modell is látható lesz a standon, amely az elmúlt években a speciális Gran Turismo luxusbuszok kategóriájában szerezte meg a vezető pozíciót. A nagy teljesítmény, a kiváló üzemanyag-fogyasztás, az alacsony károsanyag-kibocsátás, a kimagasló és időálló megbízhatóság, és mindenekfelett a rendkívüli sofőr- és utaskényelem azok a jellemzők, amelyekkel még a legigényesebb ügyfelek tetszését is elnyerte a jármű.

Az FPT Industrial motorok a stand központi részén
A stand középső, motortechnológiát bemutató területén a látogatók a Fiat Industrial gerincét képező FPT Industrial által fejlesztett Euro VI motorokat láthatják majd. A CNH számára fejlesztett Tier IV motoroknak és a nagy hatékonyságú HI-eSCR fejlett katalitikus redukciós rendszernek köszönhetően az FPT Industrial – a Fiat Industrial legtöbb szabadalommal rendelkező és leginnovatívabb megoldásokat bevezető vállalata – az haszongépjármű motorok piacának harmadik legnagyobb szereplője.

Az Iveco hosszú távon kötelezte el magát az új technológiai megoldások és lehetséges jövőbeli helyzetek kutatása mellett, ezért külön területet szentelnek az innovációnak, ahol az „Iveco Dual Energy” technológiai koncepciót, egy könnyűkategóriás alvázzal rendelkező, dízel-elektromos hibrid járművet mutatnak be.

Végül pedig a stand egyik területén az értékesítés utáni szolgáltatásokat mutatják be. Az Iveco Customer Service és az Iveco Finanziaria gondoskodik az ügyfelek lehető legjobb technikai és pénzügyi támogatásáról, a jármű vásárlásától kezdve, annak teljes élettartama során szükséges szolgáltatásokig.

Az Iveco egy külső helyszínen a speciális járműveit is kiállítja, többek között az Iveco Magirus tűzoltólétrával felszerelt Eurocargo modellt. A vállalat egyike világ legjelentősebb tűzoltó- és mentőfelszereléseket gyártó vállalatainak, és piacvezető a tűzlétrák készítésében.

Forrás: Iveco
.

(Ezt a cikket 336 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE