Kategóriák

Kategóriák

Hírek Külföld Logisztika

DB Schenker Ázsia legjobb közúti szállítója és zöld szolgáltatója

A 26. ázsiai Freight & Supply Chain Awards(AFSCA) ünnepségen a DB Schenkert két, a logisztikai iparban kiemelkedőnek számító díjjal is kitüntették.

A Shanghaiban június elején megrendezett gálán a cég „a legjobb közúti szállító – Ázsia” és a „legjobb zöld szolgáltató-logisztikai vállalat” díjakat kapta.

„Rendkívül nagy megtiszteltetés ez az elismerés számunkra a partnereink, és az iparág részéről. A két díj megerősíti a csoport 2020-as stratégiai céljait, valamint elismeri az erőfeszítéseinket, melyeket az olyan kulcsfontosságú területeken teszünk, mint a kapilláris disztribúció. Ehhez párosul elkötelezettségünk a környezetvédelemért és fenntarthatóságért, az ázsiai és óceániai térség továbbfejlesztéséért és a partnereink teljeskörű kiszolgálásáért.” mondta Jochen Thewes a Schenker (Asia Pacific) Pte Ltd. ügyvezetője.

Ez sorozatban a második év, mikor a DB Schenker elnyerte a legjobb közúti szállító díjat, melynél olyan kritériumoknak kellett megfelelni, mint a szakértelem, szolgáltatás színvonala és az innováció.

Ugyancsak második alkalommal nyerte el a Legjobb Zöld Logisztikai Szolgáltató díját 2009 óta, mellyel többek között a zöld technológiához kapcsolódó kezdeményezéseket, beruházásokat és a következetes környezeti szabványok követését ismerik el.Az AFSCA díjakat a Cargonews Ázsia osztja ki minden évben. Az egyes szolgáltatókat a megbízhatóság, ügyfelekkel való kapcsolattartás, innováció és a szolgáltatás minőségében tapasztalható konzisztencia alapján díjazzák. A jelölteket több mint 11 ezer olvasó választja ki, ami miatt azt a fuvarozók választási díjának is hívják. Ezek Ázsia legrangosabb kitüntetései a teherszállítmányozási iparban már 26 év óta.

Forrás: DB SCHENKER
.

(Ezt a cikket 229 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE