Balesetek Hírek

Baleset miatt lezárták az M5-ös autópályát Kisteleknél

Az M5-ös autópályán hétfő délután balesetet szenvedett kamion műszaki mentésének idejére a sztráda Budapest felé tartó oldalán is lezártak egy sávot, a Szeged irányába tartókat pedig Kisteleknél leterelik a régi 5-ös útra – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.

A baleset helyszíne az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalát Kisteleknél 2012. augusztus 27-én, ahol egy az országhatár felől érkező román kamion a 144-es kilométer közelében defektet kapott, megcsúszott, és átszakította a szalagkorlátot, majd a Szeged felé vezető pályatesten az oldalára fordult, és farakománya leborult róla.
MTI Fotó: Donka Ferenc

Szenti Szabolcs elmondta, a defekt következtében felborult, faárut szállító román kamiont sikerült visszaállítani a kerekeire, és a rakományból is 7,5 tonnát visszapakoltak a járműre. A műszaki mentést végző szakemberek azon dolgoznak, hogy Szeged felé is egy sávon mihamarabb megindulhasson a forgalom – tette hozzá a százados.

A baleset a 144-es kilométer közelében történt, az országhatár felől érkező teherautó defektet kapott, megcsúszott és átszakította a szalagkorlátot. A jármű a Szeged felé tartó pályatesten oldalára fordult, és a rakomány leborult róla.

Forrás: MTI  (bkzg \ bpg \ ppd)
.

(Ezt a cikket 268 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!