Balesetek Hírek

Lebontotta a Renault bal oldalát a MAN

Kedd délután egy Renault közlekedett Ófehértó, Úttörő utcán ( 4105-ös út ófehértói szakasza ) az Alkotmány utca irányába. A Szabadság utca előtt egy egyenes szakaszon eddig ismeretlen okból a jármű áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol nekiütközött a vele szemben közlekedő rakomány nélküli MAN nyerges-billencsnek.

A Renault áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol nekiütközött a vele szemben közlekedő rakomány nélküli MAN nyerges-billencsnek.

A járműszerelvény vezetője amikor látta a sávjába áttérő személygépkocsit fékezett, és jobbra kormányzott, de a vízelvezető árok miatt nem tudott jobban lehúzódni. A MAN a Renault baloldalát ( a B oszlopig ) lebontotta. A MAN futóműve kitört.

A járműszerelvény vezetője amikor látta a sávjába áttérő személygépkocsit fékezett, és jobbra kormányzott, de a vízelvezető árok miatt nem tudott jobban lehúzódni.

A Renault vezetőjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentők. A MAN vezetője nem sérült meg.

A Renault vezetőjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentők. A MAN vezetője nem sérült meg.

A Renault vezetőjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentők. A MAN vezetője nem sérült meg. A műszaki mentéshez a nyírbátori tűzoltók vonultak.

A műszaki mentéshez a nyírbátori tűzoltók vonultak.

A MAN futóműve kitört.

A mozgásképtelen MAN-t kamionmentő szállította el.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére ( több, mint két óra hosszára ) lezárták, a forgalmat az ófehértói polgárőrök terelték. A Renault-t autómentő, a MAN-t kamionmentő szállította el. A nyírbátori rendőrkapitányság vizsgálja a körülményeket, azt is, hogy a rosszullét közrejátszhatott-e a baleset bekövetkeztében.

További fotók >>

Forrás, fotók és videó: szabolcsvonulas.hu
.

(Ezt a cikket 490 alkalommal tekintették meg.)

1 COMMENTS

  1. A hírek szerint “Lebontotta a Renault bal oldalát a MAN”. A címből az lehetne levonni, hogy a kamionos a hibás. Az igazság szerint a Renaultos próbálta volna ezt a kamionnal de nem jött neki össze! Nem lehetett volna úgy fogalmazni ahogy történt? Mindig a kamion vagy kamionos a hibás? Rengeteg balesetet és életet mentünk azzal, hogy mi figyelünk is a útra és a vezetésre nem pedig jasszoskodunk, vagánykodunk! Jó lenne már ha vége lenne a kisautó – nagy autó ellentétnek! Jó lenne ha az “úri” vezetőket megtanítanák a közlekedés szabályaira és betartására!! Az úton társak vagyunk! Vagy nem?

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!