Hírek Kommunikáció és Informatika

Tervezhető mobilozás külföldön is: indul a Telenor új, TravelSure roaming szolgáltatása

A Telenor augusztusban új roaming szolgáltatást indított, amellyel kedvezményes percdíjakkal, hívásszakasz-díj mellett lehet telefonálni az 1-es díjzónába tartozó országokban. A szolgáltató bevezetett egy 3 és egy 10 napos roaming csomagot is: ezek az 1-es díjzónán túl Horvátország egyes hálózatain is érvényesek.

A mobilszolgáltató kártyás és számlás előfizetők számára egyaránt elérhető TravelSure roaming szolgáltatását nem csak a nyaralóknak, hanem a külföldre gyakran utazóknak is ajánlja.

A havidíjmentes TravelSure roaming szolgáltatás megrendelése esetén az ügyfelek 50 forintos percdíj és 10 percenkénti hívásszakasz-díj mellett kezdeményezhetnek hívást az 1-es díjzónából vagy telefonálhatnak az adott ország hálózatán. A hívásfogadásra ráadásul a 10 percenkénti hívásszakasz-díj megfizetése mellett további díjfizetés nélkül van lehetőség.

* A TravelSure roaming szolgáltatás az EU által szabályozott hangalapú roaming díjszabással együtt nem vehető igénybe.

** A lebeszélhető percek a TravelSure 3 esetén az indított, míg a TravelSure 10 megrendelésekkor az indított és fogadott hívások esetén kerülnek felhasználásra.

*** A szolgáltatások aktiválása 72 órán belül történik meg.

A Telenor a rövidebb és a hosszabb ideig külföldön tartózkodókat is segíti a költségek kordában tartásában, hiszen a TravelSure csomagok kiszámítható roamingolást biztosítanak. Az 1-es díjzónában és Horvátországban a Tele2, illetve a VipNet hálózatán elérhető csomagok segítségével előre megvásárolhatók a lebeszélhető percek. A 890 forintért kapható TravelSure 3-mal az aktiválást követő három napon át tíz percet lehet telefonálni, a TravelSure 10 csomag pedig 30 lebeszélhető percet kínál 2490 forintért.

A csomagok érvényességének lejárta vagy az azokban foglalt percek lebeszélése esetén a számlázás az EU által szabályozott hangalapú roaming díjszabás szerint vagy a már korábban kiválasztott TravelSure roaming szolgáltatás díjai alapján történik. Ekkor a Telenor SMS-értesítést is küld, így könnyebben követhetők az utazás ideje alatti mobilköltések. A TravelSure 3 és 10 csomagok kizárólag érvényességük lejárta után rendelhetők meg újra.

A külföldi mobilinternet-elérést igénylők számára a Telenor július eleje óta kínálja a TravelSure Net szolgáltatását és adatcsomagjait, amelyekkel az ügyfelek szabadabban oszthatják meg élményeiket az interneten is.

További információ: http://www.telenor.hu/roaming/travelsure_szolgaltatasok/

Az 1-es zóna országai:

Andorra, Ausztria, Belgium, Brit Virgin szigetek, Bulgária, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Francia Guyana, Guadeloupe, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Guadeloupe, St. Martin, St. Barthelemy, Marie-Galante, The Saints and Desirade, Hollandia, Írország, Izland, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Martinique, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia.
.

(Ezt a cikket 303 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE