Balesetek Busz hírek Hírek

Beszorult egy busz a magasságkorlátozó alá a Ferihegyi gyorsforgalmi úton

Beszorult egy osztrák rendszámú emeletes busz a magasságkorlátozó alá hétfő délelőtt a Ferihegyi gyorsforgalmi úton – tudta meg az MTI.

Tűzoltók dolgoznak egy osztrák rendszámú emeletes busznál, amely beszorult egy magasságkorlátozó alá a Ferihegyi gyorsforgalmi úton 2012. augusztus 13-án. A helyszínről származó információk szerint hárman sérültek meg a balesetben. A magasságkorlátozó mintegy 3 méter hosszan, 40-50 centiméter mélyen leborotválta a busz tetejét. A gyorsforgalmi utat lezárták. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A helyszínről származó információk szerint hárman sérültek meg a balesetben. A magasságkorlátozó mintegy 3 méter hosszan, 40-50 centiméter mélyen leborotválta a busz tetejét.

Mucsi Nóra, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese azt mondta, hogy a busz a Felsőcsatári útnál akadt el, a forgalmat a mentés idejére mindkét irányban leállították.

Forrás: MTI  (bmk \ bti \ btiv \ bcl \ bpt)
.

(Ezt a cikket 301 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!