Balesetek Hírek

Kamion és személyautó ütközött az M7-es autópályán Balatonszárszónál

Egy 50 éves német állampolgárságú férfi vesztette életét az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, Balatonszárszó közelében a hétfőn délután történt balesetben – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Autóroncsok az M7-es autópályán, Balatonszárszó közelében, miután egy, az autópálya külső sávjában haladó terményszállító kamion nekiütközött a belső sávban közlekedő személygépkocsinak, és a járművet „feltolta” a két pályatestet elválasztó szalagkorlátra 2012. augusztus 6-án. A balesetben a személyautó 50 éves német állampolgárságú vezetője életét vesztette.
MTI Fotó: Varga György

Méhes Dóra tájékoztatása szerint az eddig tisztázatlan okból a belső sávba áttérő kamion és egy személygépkocsi ütközésekor egy 42 éves, német állampolgárságú nő és egy fiatalkorú fiú – az ő személyazonosságát még nem tudták megállapítani – súlyosan megsérült, őket a siófoki kórházba szállították.

Kőhalmi Szilvia, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivő-helyettese korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az autópálya külső sávjában haladó terményszállító kamion nekiütközött a belső sávban közlekedő személygépkocsinak, és a járművet „feltolta” a két pályatestet elválasztó szalagkorlátra.

A szóvivőhelyettes közlése szerint a kamion vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett, ezt a rendőrség helyszínen tartózkodó sajtóreferense azonban nem erősítette meg.

Méhes Dóra közölte: a főváros felé vezető oldalon már mindkét sávon feloldották az útzárat, Nagykanizsa felé továbbra is a leállósávban haladhat a forgalom, torlódás egyik irányba sincs.

Forrás: MTI  (bzsó \ bki \ gte)
.

(Ezt a cikket 351 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!