Ajánlatok Hírek Kommunikáció és Informatika

Strapabíró dual SIM telefont dobott piacra az EVOLVE

Az Evovle Raptor 2.0 extrém körülmények között is megállja a helyét

Az EVOLVE új strapatelefonja, a Raptor 2.0 azon kívül, hogy megfelel a strapatelefonoktól elvárható követelményeknek, akár két SIM kártyával is használható.

Az EVOLVE Raptor 2.0 telefont az IP54 tanúsítvány követelményeinek megfelelően alakították ki, ami azt jelenti, hogy a készülék ellenálló a porral szemben és még a vízcseppek sem ártanak neki. A telefon tehát azoknak ajánlott leginkább, akiknek nincs szükségük teljesen vízálló készülékre, de mégis nyugodtan szeretnék használni azt akár szabadidős tevékenység, akár kültéri munkák során.

A telefon strapabíró kialakításának köszönhetően egyaránt megállja a helyét a természetben, sportolás közben vagy akár építkezéseken. A különlegesen kemény gumi borításnak köszönhetően megbízhatóan működik a mindennapi intenzív használat során.

A készülék dual SIM funkcióval is rendelkezik, így azok számára is megoldást kíván, akik két telefonnal rendelkeznek. A Raptor 2.0 segítségével a két SIM kártyát egy telefonnal is használhatjuk. Amennyiben éppen csak az egyikre van szükségünk, akkor akár az egyiket ki is kapcsolhatjuk.

A készülék fejlesztői a kijelző tartósságára is figyeltek, így az kétrétegű edzett üveggel rendelkezik, amely fokozottan karc,- és nyomásálló. Ezen kívül rendelkezik egy beépített, nagy erejű LED lámpával is.

A készülékről további információt a www.evolve.hu oldalon találhat.
.

(Ezt a cikket 510 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .