Érdekességek Hírek Logisztika MAN Márkahírek

Tabaluga MAN-nel utazik

Az idén induló „Tabaluga und die Zeichen der Zeit” [Tabaluga és az idő jelei] turnén a logisztikához szükséges járműveket az MAN biztosítja majd. A produkcióhoz ősszel 15 darab MAN nyergesvontató és két autóbusz áll munkába, melyekkel a díszletet, a színpadi technikát és a stábot szállítják egész Németországon keresztül. „Peter Maffay és a Tabaluga csapat hihetetlenül népszerű, miközben sikert sikerre halmoznak. Járműveink lehetővé teszik, hogy a lehető legjobb támogatást nyújtsuk számukra a kimerítő túra folyamán” – mondta el Dr. Georg Pachta-Reyhofen, az MAN SE vezérigazgatója egy müncheni sajtótájékoztatón. Pachta-Reyhofen úr Peter Maffay-val együtt mutatta be közös támogatási koncepciójukat, míg az MAN Löwenkinder (Oroszlánkölyök) napközijének gyermekei, Tabaluga és Peter Maffay megismerkedtek az első Tabaluga kamionnal.

Peter Maffay nagyon fontosnak tartja a minőséget, ha a Tabaluga turné felszereléseinek szállításáról van szó: „Nagy örömömre szolgál, hogy az MAN a partnerünk lesz a fedélzeten. A túránk egy valódi logisztikai kihívás, igen feszített menetrenddel. Ehhez olyan megbízható járművekre is szükségünk van, mint amilyeneket az MAN-től kapunk”.

A Tabaluga turné több mint 250 tonnát nyomó felszerelését 15 darab Tabaluga TGX 18.440 Ultra nyergesvontató szállítja állomásról állomásra. A 440 lóerős kamionok félpótkocsijaiban többek között 12 km kábel, 150 motor és a 450 négyzetméternyi színpadi tér kellékei is helyet kapnak majd, miközben az extra méretű vezetőfülke a sofőr kényelmét hivatott biztosítani a hosszú utazás során.

A két MAN Lion’s Coach autóbusz a mintegy 40 művészt és táncost szállítja a 17 érintett német városon kersztül. A kényelmet a csapatbusz jellegű kialakítás biztosítja, amit számos híres futball klub, például az FC Bayern München és a Borussia Dortmund is használ. A buszok a művészek és táncosok felfrissülésének is helyet adnak a hamarosan induló Tabaluga túra során.

Forrás: MAN
.

(Ezt a cikket 245 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE