Hírek Közút

Folytatódik az M0-s útgyűrű jobb pályának építése a hárosi híd és a 6-os főút között

Folytatódik az M0-s útgyűrű jobb pályájának építése a hárosi Duna-híd és a 6-os főút között; a pálya 6-os úti csomópontjának déli ágait pénteken lezárják – közölte Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. hétfőn az MTI-vel.

A kivitelezési munkálatok ebben a csomópontban a forgalom fenntartásával nem végezhetők el, ezért július 6-ától szeptember 15-éig az M0-s 6-os úti csomópontjánál, az M5-ös autópálya felé se fel-, se lehajtani nem lehet – olvasható a nif.hu oldalon.

A lezárás érinti a BKV 138-as járatát és a Volánbusz azon járatait is, amelyek ezt a csomópontot érintve haladnak az M0-s autóútról Csepel irányába. Ezeket a járatokat a lezárás idején elterelik: a buszok a Campona felől a Nagytétényi út, a Minta utca, a Dráva utca és a

Párhuzamos út érintésével az M0-M6-os csomópontján hajthatnak fel az M0-s autóútra és haladhatnak Csepel felé. Ez buszmegálló-megszüntetéssel jár, és néhány perces menetidő-növekedést eredményezhet.

A lezárás idejére kijelölt terelőút a személygépkocsik és a tehergépkocsik számára az M6-M0-s csomópontja, valamint az M6-os autópálya Érd-kelet csomópontja közötti szakasza és a 6-os számú főút – írták.

Közölték: az M6-os autópálya azon része, amely a lezárás idejére kijelölt terelőútra esik, a személygépkocsik és a tehergépkocsik számára – figyelembe véve a Párhuzamos úton lévő tengelysúly-korlátozást is – díjmentes ez idő alatt.

A tájékoztatás szerint az M0-s autóút bal pályája 6-os úti csomóponti ágának a szélesítése és az új forgalmi sávok kialakítása elkészült, az autósok csütörtöktől vehetik újra igénybe a le- és a felhajtóágat.

Forrás: MTI  (bBB \ bám \ bpt)
.

(Ezt a cikket 298 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .