Balesetek Hírek

Ketten meghaltak egy balesetben a 4-es főút tiszapüspöki leágazásánál

Két ember életét vesztette abban a balesetben, amely kora hajnalban történt a 4-es számú főúton Törökszentmiklós közelében, a tiszapüspöki elágazásnál, az utat lezárták – tudatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Két tűzoltó és egy helyszínelő rendőr dolgozik a 4-es számú főúton Törökszentmiklós közelében, a tiszapüspöki elágazásnál, ahol korábban egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött. A péntek kora hajnalban történt karambol következtében a személygépkocsiban utazó két ember egyaránt olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők már nem tudtak rajtuk segíteni, a helyszínen életüket vesztették. A teherautó vezetője sértetlenül úszta meg a balesetet. MTI Fotó: Mészáros János

Szabó Zita tájékoztatása szerint a kereszteződésben eddig tisztázatlan körülmények között egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött. Utóbbiban ketten ültek, őket a tűzoltóknak feszítő-vágó berendezéssel kellett kiszabadítaniuk a roncsok közül. A sofőr és utasa a karambol következtében egyaránt olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők már nem tudtak rajtuk segíteni, a helyszínen életüket vesztették.

A teherautó vezetője sértetlenül úszta meg a balesetet – tette hozzá a szóvivő jelezve, hogy az érintett útszakaszt a jelenleg is tartó helyszínelés, illetve műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta a rendőrség. A forgalmat Törökszentmiklóson keresztül terelik.

Forrás: MTI  (hbj \ bne \ gry)
.

(Ezt a cikket 299 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!