Hírek Közlekedéssel kapcsolatos hírek Közút

NIF: megnyitották az M0-ás ideiglenes halásztelki csomópontját

Megnyitották csütörtökön az M0-ás útgyűrű ideiglenes halásztelki csomópontját – közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF).

A cég emlékeztet arra, hogy az M0-ás autóút jobb pálya halásztelki csomóponti ágát az idén áprilisban zárták le, egy új, négysávos híd kialakítása miatt.

Az M0-ás autóút M5-ös autópálya felé tartó oldalán a halásztelki csomópontban a kivitelező kialakította az ideiglenes lassító és gyorsító sávokat, és a le- és felhajtó ágat.

A csomóponti kapcsolat biztosítása érdekében ideiglenes lassító és gyorsító sáv épült sárga burkolati jelekkel jelölve. Az új lassító sávot a régi (továbbra is lezárva maradó) lassító sávtól körülbelül 300 méterre az M5-ös autópálya felé eltolva alakították ki.

A NIF közleménye szerint a II. Rákóczi Ferenc út és a lassító-, gyorsító sávok között a forgalom a leendő felhajtó ágon két irányban közlekedhet egymástól dupla záróvonallal és burkolati jelzőtestekkel elválasztva.

Forrás: MTI  (gkj \ gtr \ gry)
.

(Ezt a cikket 266 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .