Ellenőrzések Hírek Vám

Hamis márkajelzésű ruhákat találtak egy kamionban Debrecenben

Harmincmillió forint értékben csaknem 12 ezer darab, hamis márkajelzésű ruházati terméket találtak a Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Debrecenben, egy Törökországból érkező kamionban – közölte a NAV észak-alföldi regionális sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

Kupecz József tájékoztatása szerint a pénzügyőrök szúrópróbaszerűen ellenőriztek egy Debrecenbe érkező, textilárut szállító kamiont. A NAV munkatársai a textiláruk között több olyan, védjeggyel ellátott ruhát találtak, amelyen látható volt, hogy az anyagában, kidolgozottságában silány minőségű. Ezt követően tételesen átvizsgálták a szállítmányt és mintegy 12 ezer, hamis márkajelzéssel ellátott pólót és egyéb ruházati terméket találtak.

A NAV munkatársai a 30 millió forint értékű hamis terméket lefoglalták és áru hamis megjelölése bűncselekmény elkövetése miatt indítottak eljárást – fűzte hozzá a sajtóreferens.

Forrás: NAV  (btár \ bám \ bhi)
.

(Ezt a cikket 237 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .