Balesetek Hírek

Meghalt a tehergépkocsival ütköző taxi vezetője

Hétfő délelőtt egy Volkswagen taxi közlekedett a 403-as úton Nagykálló felől a 40-es főút irányába. A jármű a 3-4-es km.szelvényben áttért a menetirány szerinti bal oldalra és nekiütközött a vele szemben közlekedő pótkocsit vontató MAN tehergépkocsinak.

Az ütközés erejétől a MAN első futóműve kiszakadt.

Az ütközés erejétől a MAN első futóműve kiszakadt, és a járműszerelvény keresztbe fordult az úttesten. A Volkswagen teljesen összeroncsolódott, a vezető beszorult a járműbe. A műszaki mentéshez a katasztrófavédelem nyíregyházi tűzoltó egységei vonultak.

Az esetről készült felvételek megtekintése kiskorúak részére nem ajánlott!

Az ütközés erejétől a MAN első futóműve kiszakadt, és a járműszerelvény keresztbe fordult az úttesten.

A tűzoltók feszítő-vágó segítségével kiszabadították az összeroncsolódott járműből a vezetőt, de a mentők már nem tudtak rajta segíteni, a helyszínen meghalt. A tehergépkocsi vezetője is megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

A tűzoltók feszítő-vágó segítségével kiszabadították az összeroncsolódott járműből a vezetőt, de a mentők már nem tudtak rajta segíteni, a helyszínen meghalt.

A Volkswagen teljesen összeroncsolódott, a vezető beszorult a járműbe.

A Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei Rendőr- főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja a halálos baleset körülményeit.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére az utat lezárták, a forgalmat terelték. A Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei Rendőr- főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

További fotók >>

Forrás és fotók: szabolcsvonulas.hu
.

(Ezt a cikket 371 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!