Kigyulladt tegnap egy kamionnal ütköző autó az M0-áson Nagytéténynél

Egy ember súlyosan megsérült abban a személyautóban, amely kigyulladt, amikor hátulról egy külföldi kamion rohant bele az M0-ás autóút nagytétényi lehajtójánál vasárnap délelőtt. Az érintett útszakaszt lezárták – közölte a rendőrség és a katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a baleset az autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán történt, a személyautóba egy külföldi kamion rohant bele. A kocsi kigyulladt, egy benne ülő ember súlyos fejsérülést és könnyebb égési sérüléseket szenvedett.

A lehajtó körzetében teljes útzárat rendeltek el, a helyszínelés befejezéséig a forgalmat a 6-os főútra terelték – tette hozzá a szóvivő.

Kádasi Csaba megyei katasztrófavédelmi szóvivő tájékoztatása szerint az égő autót az érdi, illetve a XXII. kerületi tűzoltók, valamint a katasztrófavédelem doktorszolgálatának kiérkezése előtt porral oltóval eloltották.

A karambol környékén kilométeres kocsisor alakult ki – közölte az Állami Autópálya Kezelő Zrt.

Forrás: MTI  (htm \ gtr \ gte)
.

(Ezt a cikket 192 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!